Tipuri de flori de la A la Z – cunoașteți mai bine lumea florilor

Tipuri de flori de la A la Z – cunoașteți mai bine lumea florilor

"Există flori de pretutindeni pentru cei care vor să le vadă". Împrăștiați-vă cu noi în lumea magnifică a florilor! În articolul de astăzi veți găsi o listă alfabetică a unora dintre cele mai frumoase flori din lume. Dacă doriți să cunoașteți mai detaliat florile, ați ajuns la locul potrivit. Bucurați-vă de galeria noastră fascinantă de imagini și aflați mai multe despre simbolismul și istoria florilor. De asemenea, vă oferim sfaturi practice pentru îngrijirea diferitelor grădini și flori de cameră.

Flori de la A la Z - Azalee

azalea roz, mare. flori frumoase, imagini și informații despre tipurile de flori


Azaleele provin din pădurile muntoase umede din Asia. Dieise frumoase flori înflorește în diferite culori - roșu, roz, alb și galben. Azaleele sunt printre cele mai populare, dar și cele mai exigente plante de interior. Dacă doriți să vă bucurați de o mulțime de flori la domiciliu, fertilizați azalea la fiecare două săptămâni în timpul înfloririi și mențineți rădăcina întotdeauna umedă. Floarea delicată crește cel mai bine la umbra / umbra parțială și preferă un mediu rece. Dacă nu există riscul de îngheț, azaleea poate fi plantată și în grădină.

Wisteria

Speciile de flori de la A la Z, imagini frumoase și informații, wisteria, flori mov

Wisteria, numită și Wisterie, este o plantă de alpinism originară din Asia de Est. Wisteria poate ajunge la mai mult de 10 metri dacă este îngrijită corespunzător. Creste cel mai bine in locurile insorite si ar trebui sa fie taiate in mod regulat. Ploaia albastră este disponibilă în violet și alb. Înflorește de două ori pe an - în primăvară și la sfârșitul verii. Florile magnifice ale Blauregens transformă orice grădină sau balcon într-o oază de basm.

crizantemă

roz-crizanteme, multe flori, flori frumoase toamna, tapet pentru iubitorii de flori

Crizantemele sunt originare din China, unde floarea este un simbol al vieții lungi și a căderii. Pentru cultura japoneză, ele au o mare importanță, în care crizantema simbolizează casa Keizer și este considerată o floare națională. În Europa, crizantemele au fost introduse la mijlocul secolului al XIX-lea și astăzi se numără printre cele mai populare flori din Germania. Când toate celelalte flori s-au uscat deja, crizantemele aduc un izvor de culoare parcurilor și grădinilor. Ele cresc cel mai bine în locații luminoase și însorite.

dalie

Dahlia - una dintre cele mai frumoase flori de toamnă, flori mari în nuanțe diferite, imagini de fundal cu flori


În 1804, Alexander von Humboldt a adus semințe de dahlia din Mexic spre Berlin. Astăzi, mai mult de 20.000 de soiuri de dalii sunt cunoscute. Acestea se caracterizează printr-o perioadă lungă de înflorire - din iunie până în octombrie. Pentru ca dalii să înflorească abundent, ar trebui să eliminați periodic florile uscate. La fel ca crizantemele, ele sunt persistente și ușor de îngrijit. Dahlias sunt disponibile în aproape toate culorile și nuanțele.

floare de colt

peisaj magnific, edelweiss, munții în fundal, multe imagini de fundal pentru iubitorii de flori

Shimmering în distanta sete, amuzant,
peste focurile de gheață trădătoare
Răstește stelele strălucitoare, orbitoare,
Lumină împletită - roșu.

Johanna Destouches

frezii

Buchet de primăvară într-o vază de porțelan, frezii colorate și lalele la fereastră, care aduc acasă spiritul de primăvară

Libertatea de frezii cu o varietate incredibilă de culori și dimensiuni. Ele se numără printre cele mai populare flori în producția de parfumuri, șampoane, creme etc. Frezele au provenit din Africa și au fost introduse în Europa la sfârșitul secolului al XIX-lea. Ele sunt un simbol al purității, nevinovăției și loialității. Dacă exersați frezii, ar trebui să acordeți atenție: au o cerință ridicată de apă, preferă o locație însorită și un pământ bogat în nutrienți.

gladiole

gladioli roz și alb, nuanțe delicate, flori frumoase de vară, tapet pentru iubitorii de flori

Numele frumoasei flori de vară provine din cuvântul latin "gladius", care înseamnă o sabie romană. Gladiolul este un simbol al forței interioare, a energiei și a victoriei. Unele tipuri de gladioli sunt originare din Africa, altele din sudul Europei. Ghediolele sunt plante perene care pot ajunge la înălțimi de 1,30m. Preferă o locație însorită și protejată. În trecut, părțile subterane ale florii au fost prăjite și mâncate sau purtate ca un amulet.

zambilă

Buchet de zambile, flori mov, decorate cu panglica galbena, flori frumoase de primavara

Numele florii de primăvară aromate provine din mitologia greacă. Potrivit legendei, Hyacinthus a fost un baiat frumos in care zeul soarelui Apollo a fost indragostit. Într-o zi, ambele organizau o competiție sportivă. Discul care arunca discul a lovit Hyacinthus pe cap si la ranit grav. Băiatul a căzut fără viață la pământ și din sângele lui a apărut o floare - o zambitoare. Zăpadele se caracterizează printr-un parfum delicios și flori delicate.

iris

Iris, specii de flori de la A la Z, flori violet-galbene, tapet pentru iubitorii de flori

Această floare magnifică poartă numele unei zeități a mitologiei grecești. Iris era zeița curcubeului și mediatorul dintre zei și popor. În Evul Mediu, irisul a fost considerat o floare națională în Franța. Astăzi ea reprezintă creativitatea și inspirația.

iasomie

Iasomia este originar din India sau din Persia. Datorită culorii sale, indienii l-au numit "Regina de noapte" și "Lumina lunii". Iasomia poate fi îngrijită ca o încăpere și grădină. Această floare delicată preferă un loc însorit și trebuie udată în mod regulat prin evitarea miriștilor.

camelia

roz camelia în coș, cadou frumos pentru dragă doamnă, flori mari în nuanțe diferite

Frumoasele camelii pe care le asociem mai ales cu celebrul roman "Die Kameliendame" de Alexandre Dumas. Margaret Gautier, cele mai scumpe și cele mai căutate după curtezana din Paris „a avut camelii douăzeci și cinci zile albe, pe celelalte cinci zile, ei erau roșii“ Chiar și astăzi, Camellia este un simbol de respect, de lux, pasiune si perfectionismul - calitati care personajul principal Atribuit lui Roman. "Nu a fost niciodată văzută că Margarete a purtat alte flori decât camelia."

lavandă

Flori de fundal pentru iubitorii de flori, lavanda, câmpuri purpurii, natura simt și bucurați-vă

Lavanda este folosită pentru a face o gamă largă de produse, de la ulei de lavandă și smântână, la saci și ceai parfumat, la parfumuri și săpunuri. Cel puțin o dată în viață, ar trebui să umbli prin câmpurile de lavandă și să te bucuri de mirosul minunat!

magnolie

Magnolia, flori albe roz, specii de flori de la A la Z, ramuri magnifice de înflorire

Magnolia provine inițial din America și Asia de Est, unde este încă cea mai răspândită. Majoritatea speciilor de magnolie înflorește în roz și alb formând florile din fața frunzelor. În plus față de florile frumoase, magnolia are, de asemenea, un parfum minunat. În Japonia, o planta de multe ori se află în apropierea iazurilor și permite florilor căzute să plutească pe apă.

narcis

glorioși mesageri de primăvară, narcisele galbene, culoarea violet și galbenă, imagini și informații despre speciile de flori

Numele Frühblühers provine din mitologia greacă. Narcissus a fost un băiat frumos pe care Nymph Echo la îndrăgostit la prima vedere. El nu și-a întors dragostea. Ca pedeapsă pentru acest lucru, băiatul lui Nemesis, zeița mâniei drepte, era condamnat să se îndrăgostească de propria sa reflecție. Într-o zi, în timp ce băiatul frumos și-a admirat reflexia la un izvor, a căzut în apă și sa înecat. În același loc a fost creat un frumos narcis. Până în prezent, floarea este un simbol al vanității și egoismului.

orhidee

alb orhidee, fundal alb, flori delicate, bucurați-vă de flori lume, frumusețe pentru fiecare sezon

Orhideea, ce vis,
când îi vezi, nu prea crezi;
deține licența din cer,
cea a unei prezențe de vrăjitorie,
și în frumusețea lor,
deoarece aceasta duce direct la inimă.

Aici creația își arată geniul,
un foc de artificii de fantezie.
Fără plante, spun cu înțelepciune,
are mai multă varietate, formă și splendoare.
Ca și mătase delicată, porțelan,
inflorescența ei este o plută norocoasă.

Oricine le-a văzut a dispărut,
încântat de această Împărăteasă!
Uwe Walter

bujor

Bujii de buzunar, înveliți cu hârtie, dați flori roz, dați flori

Bujorii sunt ușor de întreținut, sunt rezistenți și nu au nevoie de protecție la iarnă. Ei cresc cel mai bine într-un soare plin. Bujorul este considerat o floare națională în China, unde simbolizează armonie și fericire. Dacă plantați o bujor în grădina proprie, veți atrage avere în casa dumneavoastră. Bujorii sunt printre cele mai populare flori de nunta.

trandafir

Buchet de trandafiri, trandafiri dăruiesc, flori roșii, darul perfect pentru soția draga

Numele "Regina florilor" a fost dat răsărit de poetul grec Sapho. Astăzi, mai mult de 30.000 de soiuri de trandafiri sunt cunoscute. Există multe culori și nuanțe ale trandafirului, fiecare având un înțeles diferit. Trandafirul roșu este un simbol al dragostei și pasiunii adevărate și este perfect ca dar pentru un iubit. Trandafiri albi simbolizeaza puritatea si un nou inceput, ele sunt printre cele mai populare flori de nunta. Trandafirii în nuanțe portocalii reprezintă optimism, fericire și fericire. Doar trandafirii galbeni au un sens mai degraba negativ, ele insemna invidie si gelozie. O iubim!

floarea-soarelui

Floarea-soarelui, cu o imagine de fundal vesel aduce acasă starea de spirit de vară, stiluri florale de la A la Z.

"Faceți-o ca floarea soarelui, întoarceți întotdeauna fața la lumină și umbrele vor cădea în urma voastră!"

lalea

lalele și violete colorate, lacurile și munții în fundal, peisajele magnifice care se simt în natură

Lalele au ajuns în Europa în secolul al XVI-lea de la Imperiul Otoman. Pentru Imperiul Otoman, flora a avut o mare importanță, a fost plantată în grădinile sultanului. Așa cum floarea ei a amintit de un turban, nobilul flamand Ogier Ghislain de Busbecq ia dat numele "Tulipan". Există în prezent mai mult de 150 de tipuri de lalele și mii de hibrizi care sporesc multe grădini și parcuri. Mai mult de 80% din producția de lalele vine astăzi din Olanda.

violete African

Flori africane, flori violet închise, îngrijesc în mod adecvat plantele de interior, cunosc lumea florilor

Violeturile africane sunt ușor de întreținut și înflorite în fiecare anotimp. Ele sunt disponibile în multe nuante, florile pot fi, de asemenea, multicolore. Violul african preferă temperatura camerei între 17 și 21 de grade și nu are lumină directă a soarelui. Cel mai bine este să dați apă de flori numai atunci când este necesar dimineața sau seara.

violet

Violet în ceașcă de porțelan, tapet pentru iubitorii de flori care simt natura

"Ca și violetul mic,
care flori în secret;
Fiți mereu pioși și buni,
chiar dacă nimeni nu te vede.

Poinsettia

Poinsettia, flori rosii, un cadou de Craciun frumos, flori iarna

Poinsettia este unul dintre cele mai populare cadouri de Craciun. Planta provine din pădurile tropicale uscate din Mexic, unde a servit ca agent de vindecare și colorare. Până în secolul al XIX-lea, flora a fost introdusă în Europa. Cele mai răspândite sunt poinsettiile, ale căror frunze superioare sunt colorate în roșu, dar există și soiuri albe și galbene. Planta preferă o locație caldă fără lumina directă a soarelui și ar trebui să fie turnată numai după necesități.

zinnia

Zinnia, listă de flori de la A la Z, floare violet, cunoașteți lumea florilor, o varietate de flori

Zinniile infloresc cu nuante foarte diferite, unele soiuri au, de asemenea, flori multicolore. Ele pot crește până la 1 m și pot să înflorească de la începutul lunii iulie până la sfârșitul lunii septembrie. Astăzi mai mult de 20 zinnias sunt cunoscute. Cetatile sunt potrivite pentru plante de gradina si balcoane. Preferă o locație caldă și însorită și nu au nevoie de multă apă.

Crocus - una dintre cele mai frumoase flori de primăvară

violet crocuses, tapet pentru starea de spirit de primăvară, covor de crocuses, mesageri frumoase de primăvară

Mesageri delicate de primăvară

violet crocuses, una dintre cele mai frumoase flori de primavara, tapet pentru iubitorii de liliac si flori

Purple crocuses, frumoase mesageri de primăvară. Zăpada ca fundal, se bucură de natura

Mirosul naturii, simțiți-vă și bucurați-vă

Imagine de fundal minunată în câmpuri violet, lavandă și balon, peisaj romantic

cu dragoste

Lavandă și inima de lemn, tapet în violet, natura simt și bucurați-vă, buchet frumos

Rose - Regina dintre toate florile

trandafiri roz, buchet frumos de trandafiri, imagini de fundal cu flori

Mare afară trandafiri

Rose - regina printre flori, imagini de fundal frumoase cu flori, magnifica lume a florilor

Buchet mic de hortensie într-un borcan - creând o atmosferă romantică acasă

hortensii albastre in borcanul masonului, stil chic scrupulos, buchet mic, delicat, o varietate de flori

Înghețată din liliac și macaroane franceze

Imagini de fundal frumoase cu flori, flori de liliac, macaroane franceze, vafe, înghețată purpurie

Flori într-o cutie de ou - o idee extraordinară de cadou pentru a imita

Buchete de ouă, idee bună de cadou, trandafiri mici violet și roz

Iacinths și narcisele

flori frumoase de primavara, narcise si zambile, contrast color, tapet pentru iubitorii de flori

Inima trandafirilor - dovada perfectă a iubirii 

Inima de trandafiri, buchet romantic, ideea cadou perfectă pentru soția draga, regina printre flori

magnolie

Flori de la A la Z, magnolie delicata, floare mare, informatii si poze pe tema florilor

alb magnolia, flori mari, frumoase, buchet de flori pe o bancă din lemn, peisaje și informații despre flori

Bujorii - flori de la A la Z

Bujor buchet în borcan, roz, flori mari, două cărți și bandă lângă ea

Mergeți prin câmpuri lalele

Tulpini în Olanda, numeroase, lalele roșii, femeie cu bebeluș, două buchete

peisaj frumos, lalele galbene, lac în fundal, imagini și informații despre flori

"Este nebun să urăști toți steroii, doar pentru că te-ai omorât sau să renunți la toate visele, doar pentru că nu te-ai întâlnit".

tapet mare cu trandafiri, multe nuante, regina printre flori, buchet de trandafiri

picătură de ploaie

Speciile de flori de la A la Z, Lilium, flori albe cu picături de ploaie, simțiți natura și bucurați-vă

Cunoașteți mai bine speciile de flori

flori frumoase de primăvară, lalele, frezii și narcise în diferite nuanțe

Covor de crocusi

Covor de crocuses, bancă din lemn, peisaj frumos, basm purpuriu

violet și galben, unul dintre cele mai frumoase flori de primăvară, stare de spirit de primăvară

"Ești frumoasă, dar ești goală", a spus el din nou. "Nu poți muri pentru tine. Desigur, orice trecător care-mi vede trandafirul ar putea crede că era ca ea. Dar în sine ea este mai importantă decât voi toți, pentru că ea este cea pe care am turnat-o. Ea este cea pe care o pun sub un clopot de sticlă. Ea ma proteja cu un ecran. Este cea a cărei omizi am ucis (cu excepția a două sau trei fluturi). Și ea este și cea pe care am ascultat-o, cum sa plâns sau sa brăzdat sau uneori nu a spus nimic. Pentru că ea e trandafirul meu.

trandafir rosu-alb, regina printre flori, cunoasterea lumii florale, poze frumoase pe tema florilor

Majestatea ei orhideea

Orhideele în diferite nuanțe - alb, roz, galben, darul perfect pentru doamna draga

roz orhidee, flori delicate, pietre mici, imagini de fundal de flori, informatii despre specii de flori

alb orhidee, fundal negru, flori delicate, cunosc lumea florilor

violet orhidee, bambus și pietre mici în fundal, imagini de fundal cu diferite tipuri de flori

Tipuri de flori de la A la Z - Blauregen (Wisterie)

Specii de flori de la A la Z, wisteria, aspect exotic, flori mov, mare de flori, frumoase

Plante o mare varietate de flori, flori violet și roz, plante de flori albastre și de îngrijire în mod corespunzător

"Dar florile nu pot dansa", a spus micul Ida. "Dar da", a spus studentul, "când se întunecă și dormim pentru alții, ei sară în jur cu bucurie; ei țin mingea aproape în fiecare noapte! "

Gerbera în nuanțe diferite, fundal alb, imagini de fundal frumoase pentru iubitorii de flori

Tulipuri în Olanda, fete cu rochie albă și două pigtaii, numeroase, lalele roșii

Unele dintre cele mai frumoase flori

imagini de fundal frumoase cu flori, cupcakes cu cremă violetă și afine, liliac în vază din porțelan

Buchete de buzunar, floarea perfecta pentru buchetul de nunta, flori mari, roz

Buchet de hortensii și bujor, nuanțe violete, idee cadou pentru iubita soție

tapet grozav pentru iubitorii de lalele, lalele în nuanțe diferite, galben, roz, visiniu

Diverse specii de flori - Clematis

Specii de flori de la A la Z, Clematis îngrijire corespunzătoare, flori mari, violete, imagini și informații despre flori

"Florile sunt zâmbetul naturii. Funcționează fără ele, dar nu atât de bine. "

Câmpurile de la Tulip în Olanda, numeroasele, lalele colorate, care simt natura și bucurați-vă, peisaje magnifice

Tulpini în Olanda, lalele în nuanțe diferite, peisaje roșii, violete, roz, galbene, magnifice

peisaj frumos, lalele galbene și violete portocalii, lac și munți în fundal

crin

roz flori de vara, flori frumoase, specii de flori de la A la Z, tapet in roz

Speciile de flori de la A la Z, Lilium, flori rosii, una dintre cele mai frumoase flori de vara, imagini de fundal frumoase

"Trei lucruri au rămas din paradis: stele, flori și copii".

Flori de la A la Z, imagini și informații despre flori, wallpapere grozave

peisaj frumos, numeroase floarea-soarelui, apus de soare, lista speciilor de flori

purpuriu violete, plante balcon, numeroase flori cu poze și descriere

iris

Imagini și informații despre flori, irisi, flori mov, bucurați-vă de natură

Irisuri și colibri, imagini de fundal fantastice vă permit să simțiți natura, florile portocalii

Roz frumusete

flori roz, orhidee si crizanteme, lista de flori de la A la Z, poze si informatii despre flori

Bujorii în borcan de mason, flori roz, flora ideală pentru buchetele de nuntă

bujori roz, tapet pentru iubitorii de flori, pentru a cunoaște lumea florilor

bujori roz, florile perfecte pentru buchetele de nunta, stilul de epocă

nuferi

Nuferi, specii de flori de la A la Z, flori albe și roz, imagini magnifice

numeroase tipuri de flori, lotus, flori delicate, roz, tapet cu flori

Flori de zambile de la A la Z

Hyacinths în ghivece de flori, flori violet, aduc acasă de primăvară

Hyacint, una dintre cele mai frumoase flori de primăvară, flori roz, imaginea de fundal pentru starea de spirit de primăvară

Râul de zambile, poze frumoase peisaje, natura se bucură, imagini de fundal cu flori

Cunoașteți și bucurați-vă de flori

violet lila în vaza de porțelan, plafon violet, carte lângă buchet, imagine frumoasă de fundal

imagini de fundal extraordinar cu flori, Gerbera cu nuante diferite in vaze de sticla, patru culori

Buchet de trandafiri albi și frezii violete, flori de la A la Z, idei frumoase de cadouri

Plante gardenia și de îngrijire în mod corespunzător, specii de flori de la A la Z, floare mare, albă

peisaje frumoase, câmpuri de mac, apus de soare, natura simțiți-vă și bucurați-vă

Orhidee, flori roz, roz, tapet pentru iubitorii de flori, pentru a vă bucura de lumea florală

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map