Arbeider i høy høyde uten stillas!

Arbeider i høy høyde uten stillas!

Aluminium eller stål, metall eller tre - disse er hovedkomponentene til et stillas. Denne hjelpestrukturen brukes som en beskyttelsesanordning og tjener til å utføre arbeid på bygninger, som i utgangspunktet er vanskelig å få tilgang til. I denne forstand brukes stillasene veldig bra. De beskytter arbeiderne mot fallende og beskytter også fotgjengere mot fallende gjenstander.

Stillaskonstruksjoner gir visse fordeler

profesjonell foto-for-bilde-og - arbeidere


Avhengig av kundens behov, tilbyr DIY-butikker et bredt utvalg av stillasemodeller: for eksempel stillas, stillas, stige stillas, mobil stillas og mye mer.

Her er et eksempel på små stillas:

mobil-modell-of-skjelett-on-roll

Selv om stillasystemer er vanlig brukt, har de også visse ulemper. For det første garanterer de ikke stor fleksibilitet i høydearbeid. Videre øker de merkbart prisen på tjenesten. I tillegg kan stillasene forstyrre driften i produksjonsanlegg. Så, stillas er absolutt en hjelpekonstruksjon, men med feil.

Stillas er ikke den beste løsningen

bygge-to-stillas

Det logiske spørsmålet er nå om det er noe alternativ til stillas. Er det mulig å løse problemet med å arbeide i store høyder på en visere måte? Svaret: absolutt ja! Hvis du jobber med stillas er for komplisert og ubehagelig, kan du gjøre det uten stillas!

Først høres det ut som en gal ide. Men visste du at det faktisk er mennesker som spesialiserer seg på å jobbe uten utstyr i høyden? De bruker en spesiell teknikk, som preges av en enkel og ukomplisert håndtering, og garanterer også stor fleksibilitet. Det mest interessante er at idrettsutøvere og bergingslag bruker teknologien i alpinområdet. Det er faktisk en kombinasjon av tau tekniske hjelpemidler. Bare utvalgte fagfolk kan bruke dem og dermed utføre stillasfritt arbeid i høy høyde.

Klatrespesialister kan for eksempel installere lynbeskyttelse på vanskelige å nå byggeplasser eller utføre reparasjon av bygg og montering. For øvrig utfører de valgte lagene renoveringsarbeid på tårnklokker, kirker eller monumenter. Hva annet kommer? Rask og jevn utforming av frittflytende reklameplass på høye bygninger og bygninger med vanskelig tilgang, uavhengig av billboardets størrelse. Fasade rengjøring i høye høyder kan gjøres uten stillas. På pigo-extremtechnik.de er det fortsatt vist at utførelsen av takarbeid uten stillas er en mulig oppgave for profesjonelle høydearbeidere.

De spesielle tau- og sikkerhetsteknikker som klatrer i fjellet tillater ikke stillas. Dette er absolutt et smart alternativ til den velkjente hjelpekonstruksjonen, og er et bevis på den konstante utviklingen av ingeniørverdenen. Igjen og igjen blir vi overrasket over nye, kreative og effektive løsninger på de gamle problemene. Man kan bare gjette hva som venter på oss i fremtiden. Kanskje høydearbeidere vil bruke innovative vinger? La oss se ... :)

Nye moderne teknikker i stedet for tradisjonelle stillas

stillas-med-trapper


1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (9 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

13 − 6 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map