Stâlpi de balet – calea către perfecțiune

Peste tot în lume, se nasc fete în fiecare zi, care mai târziu visează să devină dansatori de balet. Aceasta este adesea dorința părinților sau bunicilor lor. Oamenii incredibili investesc în îndeplinirea așteptărilor lor. Totul, desigur, începe cu pregătirea mentală a fetei. Înainte de a vorbi, în fiecare zi auzi cuvinte precum "dans", "faimă", "delicatețe" și bineînțeles "balet". Apoi, mama ambițioasă continuă cu îmbrăcămintea - Tutu face parte din costumul zilnic al micuțelor prințese. Desigur, majoritatea oamenilor sunt fascinați de dulciurile. Atenția pe care a primit-o din partea ei, de cele mai multe ori, are un efect încurajator. Deci vei experimenta cat de frumos ar fi sa fii in lumina reflectoarelor.

Când visul devine realitate

bare-on-the-way-la-strălucitor-stage-balet balerin'

Pas cu pas te apropii de scenă. În acest mod lung și contradictoriu aveți nevoie de un bar de balet de la început. Ea joacă rolul primului instrument de a stăpâni în timpul antrenamentului. Desigur, este potrivit pentru multe alte stiluri de sport și dans. Pe un astfel de pol, pe de o parte, vă puteți întinde, pe de altă parte, puteți practica noi tehnici și pași. Barul de balet este însoțit, în cel mai bun caz, de o oglindă uriașă. În acest fel, dansatorii au ocazia să se uite atent la mișcările și pozițiile lor și să le perfecționeze. Lucrul bun în legătură cu o astfel de oglindă este că poate fi plasat acasă, precum și în sala de sport.

Decorul de lux al sălii de balet inspiră și motivează realizările

balet baruri-studio-set-oglindă-și-balet bar

Fit, sănătoasă și flexibilă Home - Private Ballettstudio, care oferă confortul maxim

balet baruri-balet bar-to-home-echipamente

Bara de balet și oglinzile sunt elemente obligatorii ale unui costum viitor al dansatorului profesionist. Esența barului de balet este să asigure stabilitatea și echilibrul dansatorilor. Acest lucru le face potrivite pentru forța și tehnicile, adică pentru mușchii și flexibilitatea, care sunt deosebit de importante pentru dezvoltarea ulterioară. O bară de balet nu ar trebui să fie neapărat pe perete, dar există, de asemenea, bare mobile sau cele pentru montarea podelelor pe piață. Majoritatea poliilor de balet de piedestal au suport dublu. Acest lucru este foarte util, deoarece exercițiile sunt de obicei de dimensiuni diferite. Ați putea spune că acest dispozitiv este cel mai important lucru în dansul de balet. Pentru toate etapele procesului de exercițiu aveți nevoie de el. Bara de balet îi ajută pe dansator să se pregătească pentru parteneriat de performanță prin imitarea acestuia.

Perseverența, antrenamentul și greutățile - pentru care trebuie să fii pregătit, pe drumul spre o scenă strălucitoare

balet baruri-persistență-dragoste-balet balet-rod-home-sau-in-studio

Polul și alte echipamente de balet sunt ideale pentru aproape toate celelalte tipuri de dans, precum și pentru sala de sport. Toată lumea știe ciudatenii de fitness, care sunt entuziasmați de mușchii lor după fiecare exercițiu în fața oglinzii. Bineînțeles, este un lucru pozitiv de spus pentru că au depus mult efort în asta. Barul de balet este util pentru ea și pentru toți ceilalți vizitatori ai studioului. Acolo puteți exersa o anumită cantitate de exerciții de întindere pentru a menține rezultatele și flexibilitatea corpului după antrenamentul în greutate.

Bara de balet și oglinda - dispozitiv inteligent pentru sală de gimnastică mică

balet baruri-balet bar-oglindă-sală de gimnastică acasă

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − = 13