Textilkabel Lampe – razsvetljava ideje za domač dom

Textilkabel Lampe – razsvetljava ideje za domač dom

Svetloba igra pomembno vlogo v našem lajšanju za življenje in dobro počutje. Poleg svoje glavne funkcije osvetlitev zagotavlja dobro razpoloženje in zaokroži celotno atmosfero v prostoru. Kadarkoli postane temno v sobi, se počutite nekako neprijetno. Ko je soba na drugi strani pa se sesa v svetlobo, razpoloženje se povečuje, zato je že veselje, energija in svežina. Bodite navdihnjeni s temo svetlobe s tekstilno kabelsko svetilko.

 Svetleča žarnica s starinskimi žarnicami ustvariti

Žarnice z žarilno nitko z močno svetlobo v sobi


Čista in enostavna estetika tekstilne žarnice

Svetilke so okrasni okraski, ki lahko vedno izboljšajo vsak prostor. Najsodobnejša svetilka učinkovito izboljša koncept prostora in ji daje poseben čar. Če vam je všeč oblikovalska svetilka z diskretno in čisto estetiko, lahko s kreativno razmišljanje oblikujete svoje originalne svetilke. Na primer, tekstilni kabel se predstavlja kot odlična alternativa temu. Od barvitega tekstilnega kabla in brez visečih verz lahko izdelate domiselne žarnice z žarilno nitko. Izbira tekstilnih kablov je skoraj neskončna. Barvna odločitev je še vedno odvisna od vas, vendar ne pozabite, da ima vsaka barva poseben učinek na človeško psiho. Ne glede na barvo, ki jo izberete - bodisi modro, romantično roza, navdihujoča vijolična ali sproščujoča zelena - dobro razpoloženje je zagotovljeno. Številni barvni in plemeniti modeli Tekstilni kabli so na voljo v območju KabelScheune. Ste postali radovedni? V spletno trgovino lahko preverite celo vrsto tekstilnih kablov.

Svetilka za tekstilne žarnice prinaša kos pohištva

Samodejno oblikujte nočno svetilko iz barvitih tekstilnih kablov, da pritrdite na nočno mizo

Ko je tekstilni kabel izbran tako, da ustreza vašim željam in opremi, se lahko že prične zasnova tekstilne žarnice. Vnaprej je treba določiti, kje bo svetilka uporabljena. Žarnica s tekstilnim kablom je lahko enostavno pritrjena na različne dele pohištva, pri čemer so ti učinkovito osvetljeni in pritegnejo pozornost vsakega posameznika. Zelo ustvarjalna tekstilna žarnica z žarilno nitko ustvarja moderen in minimalističen pogled. To je mogoče optimalno vključiti v vsak prostor koncept, in svetilka tudi določa barvne poudarke in ustvarja toplo in prijetno vzdušje. Tekstilni kabli Svetilke z različnimi barvami vedno izgledajo individualno in elegantno ter omogočajo udobje, da se vključijo v kakršno koli notranjo opremo.

Žarnica v zeleni barvi, ki sproži pozitivna čustva in občutke

Tekstilna kabelska svetilka svobodno viseče vtičnice zelene barve

Dizajnerska ideja o razsvetljavi s tekstilnim kablom

črno-beli črni tekstilni kabel


1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map