Delo na visoki nadmorski višini brez odra!

Delo na visoki nadmorski višini brez odra!

Aluminij ali jeklo, kovina ali les - to so glavne sestavine odra. Ta pomožna konstrukcija se uporablja kot zaščitna naprava in služi za izvedbo dela na stavbah, ki so načeloma težko dostopne. V tem smislu so gradbeni odri zelo dobro uporabljeni. Zaščitijo delavce pred padanjem in zaščitijo pešce pred padajočimi predmeti.

Gradbene odra ponujajo nekatere prednosti

profesionalni foto-by-frame-in - delavci


Odvisno od potreb kupcev, trgovinah DIY ponujajo širok spekter modelov odrov: na primer oder, oder, lestveni oder, mobilni oder in še veliko več.

Tukaj je primer majhnih odrov:

mobilni model-of-skelet-on-roll

Čeprav se pogosto uporabljajo sistemi odra, imajo tudi nekatere pomanjkljivosti. Prvič, ne zagotavljajo velike prilagodljivosti pri višinskem delu. Poleg tega opazno povečajo ceno storitve. Poleg tega lahko gradbeni odri povzročijo motnje v obratovanju v proizvodnih obratih. Torej, odra je gotovo pomožna gradnja, vendar z napakami.

Odra v nobenem primeru ni najboljša rešitev

izgradnjo do odra

Logično vprašanje je, ali obstaja alternativa odra. Ali je mogoče rešiti problem dela na velikih višinah na pameten način? Odgovor: popolnoma da! Če je delo z oderjo preveč zapleteno in neprijetno, lahko to storite brez odra!

Sprva to zveni kot nora ideja. Toda ali ste vedeli, da dejansko obstajajo ljudje, ki se specializirajo za delo brez opreme na višini? Uporabljajo posebno tehniko, za katero je značilno preprosto in preprosto upravljanje ter zagotavlja tudi veliko prilagodljivost. Najbolj zanimiva stvar je, da športniki in reševalne ekipe uporabljajo tehnologijo v alpskem prostoru. To je pravzaprav kombinacija tehničnih pripomočkov za vrv. Samo izbrani strokovnjaki jih lahko uporabljajo in tako izvajajo delo brez odra, na visoki nadmorski višini.

Plezalni strokovnjaki lahko na primer namestijo strelovodno zaščito na težko dostopnih gradbiščih ali izvedejo gradbena popravila in montažo. Mimogrede, izbrane ekipe izvajajo obnovitvena dela na stolpnih urah, cerkvah ali spomenikih. Kaj še pride? Hitra in gladka oblika prosto plavajočega oglaševalskega prostora na visokih stavbah in stavbah s težkim dostopom, ne glede na velikost oglasnega deska. Čiščenje fasad na visokih višinah je mogoče brez odra. Na pigo-extremtechnik.de se še vedno izkazuje, da je izvedba strešnega dela brez odrov možna naloga za profesionalne delavce višine.

Posebne vrvi in ​​varnostne tehnike, ki plezanje ne omogočajo odra. To je vsekakor pametna alternativa znani pomožni konstrukciji in je nadaljnji dokaz stalnega razvoja inženirskega sveta. Vedno znova nas presenetijo nove, ustvarjalne in učinkovite rešitve starih problemov. Edino lahko ugibamo, kaj nas čaka v prihodnosti. Mogoče bodo višinski delavci uporabljali inovativna krila? Poglejmo ... :)

Nove moderne tehnike namesto tradicionalnih odrov

oder-z-stopnicah


1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 11 = 13

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map