Kaj morate iskati pri izbiri cehov?

Kaj morate iskati pri izbiri cehov?

Izraz »cehovci« se nanaša na družbe, ki so jih ustvarili urbani obrtniki v srednjem veku. Njihov cilj je bil združiti različne obrtnike glede na njihove poklice. To bi moralo pripeljati tudi do vzajemne podpore in ohranjanja skupnih interesov med njimi. Sčasoma so se razvili posebni znaki različnih cehov, ki so se med seboj razlikovali tudi z emblemi in oblačili cehov. Danes so cehi zamenjali cehi (danes obstajajo samo v nekaterih regijah), vendar je v Nemčiji veliko ljudi, ki cenijo tradicijo. To je eden od razlogov, zakaj so še vedno oblečena oblačila.

Tradicionalna oblačila cehov

dva črna stražarja - telovadec z rokavnimi oblekami - hlačne hlače in črni čevlji

Treba je opozoriti, da se ta vrsta oblačil danes ne uporablja samo za delo. Prav tako je idealen za posebne priložnosti, kot so poročna slovesnost in dopolnjevanje. Ker so številne sodobne in hkrati tradicionalne hlačne hlače, srajce, cehovice, kavbojke in podobno, je res velik. Vendar ne pozabite, da oblačila za današnjo oblačila niso samo del moške mode. Za ženske in otroke obstajajo cehovska oblačila - nekaj je za vsak okus in vsako starost. Ob izbiri teh oblačil je nekaj vidikov.

Če iščete hlačne hlače, bi morali imeti nekaj točnih idej. Kot smo že omenili, za vsako plovilo obstajajo različne hlačne hlače. Ali potrebujete tesarske hlače? V tem primeru vam priporočamo, da izberete hlačne hlače iz trenerjev (imenovanega po Luis Trenker) iz bombaža. Lahko rečemo, da je ta tkanina dejansko klasična tkanina za hlačne hlače. Razlog je, da je Trenkercord zračen. S to tkanino vam pozimi ne zamrznejo, hkrati pa ima poleti tudi hladilni učinek. Zato zagotavlja celovit občutek ves dan.

Trenkercord je klasična tkanina za hlačne hlače

črna oblačila - čevlji in črne hlače z vrvico

Kot je bilo že omenjeno, barva cehovskih oblačil prikazuje trgovino. Tesarske hlače, na primer, so sestavljene iz črne tkanine. Pravzaprav ne nosijo samo črne hlačne hlače, pač pa tudi čevlji črnih cehovskih ljudi, ki se ukvarjajo s kamenjem ali lesom. Bež in sive hlače in telovniki v glavnem nosijo ljudje, ki se specializirajo za delo s kamni. Modna oblačila za obleke so namenjena kovinarstvu. Tradicija zahteva, da kamnita garderoba nosijo oblačila iz oljčnih rjavih cehov.

Moderne hlačne hlače za vsako priložnost

črne, bele in sive sodobne rastoče hlače - lep zunanji rob

Priporočamo tudi, da si ogledate spletno stran podjetja zunftzeit.de - to družinsko podjetje ponuja zelo lepo in visoko kakovostno oblačilno ceh. Ne boste našli le poceni, ampak tudi robustne hlačne hlače, cehovske majice, kavbojke itd. Ne boste naredili napake, če zaupate tem strokovnjakom, ker imajo dolgoletne izkušnje na področju oblikovanja in razvoja izdelkov. Oblačila za cehove, ki jih ponuja ta družinska dejavnost, so narejena v Nemčiji in jih zaznamuje njegova dolgoživost. Na zunфтzeit.de boste našli cehovsko obleko ne le za moške, temveč tudi za ženske in otroke.

Še vedno obstajajo nekateri vidiki, ki jih je treba upoštevati pri izbiri hlačnic. Lahko rečemo, da obstajajo tri glavne vrste cehov:

  • Guild hlače s punch-om - če postavite veliko vrednost na staro obrtno tradicijo, priporočamo, da so hlačne hlače s pihanjem. Te hlače so tradicionalne in zelo dobre. V tej različici je udarec videti ne le lepo - prav tako je zelo koristen in ima praktičen pomen. Največja prednost teh hlač je, da pokrivajo čevlje. Na ta način žagovina in umazanija ne morejo pasti v čevlje posameznega uporabnika.
  • Guild hlače brez udarca - izgledajo zelo lepo in ponujajo prilagodljivost, ki ustreza vsem vašim potrebam.
  • Bermude in kratke hlače - te hlače so najboljše za preživljanje prostega časa, potovanja, praznovanja in topli poletni dnevi. Prav tako imajo svoj čar. Kljub temu priporočamo, da med delom nosite dolge hlače. Ker le tako lahko zaščitite noge.

Upamo, da smo vam pomagali izbrati hlačne hlače!

sodobne črne bermude - črno zunfbekleidung - zunfthose

"Obrt, umetnost in znanost, vse išče njen ceh; Še vedno poznam prostega mojstra, zato se imenuje razlog. "- Wilhelm Müller 

Človek s kratkimi rokavi - srajco, prve hlače in prvi prsluk
 

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

15 − = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map