Klare frimerker i barnehagen – det perfekte (håndverket) tidsfordriv

Klare frimerker i barnehagen – det perfekte (håndverket) tidsfordriv

Selv om Clear Stamps ser utrolig moderne og delikat ut, er deres bruk i det daglige kreative livet så greit at enda mindre barn kan jobbe med dem. I tillegg sikrer et relativt bredt spekter av motiver at ikke bare voksne, men også neste generasjon vil sikkert få pengene sine til å verdsette. Spørsmålet som oppstår her igjen og igjen, er i hvilken grad resultatene av Clear Stamps kan brukes i barnehagen eller hvilke dekorative elementer som er spesielt egnet til å bli pyntet sammen med sønnen eller datteren.
Det er best å introdusere barna sakte til temaet Clear Clear Stamps og forklare de enkelte arbeidstrinnene omhyggelig. Dette sikrer at sluttresultatet er overbevisende i alle henseender og at avkom er overbevist om sitt arbeid.

En generell guide - hva trenger du å jobbe med Clearstamps?

silikon tempel

Enten du jobber som voksen eller sammen med barna på Clear Stamps: det grunnleggende utstyret er selvsagt alltid det samme. Du trenger:

  • de tilsvarende Clear Stamps-motivene etter eget valg
  • en (eller flere) blekkputer, muligens i flere farger
  • en (eller flere) akrylblokker som stemmer overens med størrelsen på de valgte Clear Stamps
  • Penner og glitterpartikler, om nødvendig, for ytterligere å forbedre utskrifter av Clear Stamps
  • en klut og litt lunkent vann for å rengjøre Clear Stamps direkte etter bruk.

Som du ser, er utstyrslisten relativt liten, men sikrer at du kan se frem til profesjonelle resultater innen kort tid.

Du bør være spesielt oppmerksom på dette - populære kilder til feil

stempel for barns dekorasjoner og moro når maleri og dekorering har glade barn
Mindre barn, spesielt, har fortsatt problemer med å vurdere styrken deres riktig. Omvendt, betyr dette at risikoen er stor for at avkommet presser for hardt ned på stempelpute eller på papiret og blekket blir deretter fordeles så sterk at underdekket linjer av motivene er ikke lenger er klart synlig.
Her er det klart: "Øvelsen gjør det perfekt!". Det er best å alltid gi barnet ditt en slags smøreark som han eller hun kan øve før sluttbilde. Etter de første forsøkene vises vellykkede erfaringer i form av rene inntrykk vanligvis her.
En annen feilkilde er at stemplet ikke er riktig rengjort etter bruk og før du bytter til en ny farge. Også her er det nødvendig å gjøre barnet kjent med prosedyren og om nødvendig å hjelpe ham. Tross alt, virkelig alle inntrykk skal overbevise av en rik farge og klare linjer. Spesielt barn er ofte mer kritiske her enn forventet i begynnelsen.

Barnevennlige ideer til barnehagen

morsomme spill for barn flotte fargerike ideer ansettelser for barn friske farger
Barn elsker ikke bare å lage sine arbeider, men selvfølgelig å se på dem hver dag. Ikke så rart, at de spesielt selvopprettede bildene eller kalendere har en ubrutt popularitet. Igjen, de klare frimerker kan utvilsomt vise seg å være nyttige. Hvilke motiv som brukes her, er selvsagt avhengig av lageret og smaken av barnet ditt. Faktum er imidlertid at de forskjellige modellene i mange kategorier, for eksempel ...:

  • blomster
  • Seasons
  • enkle mønstre
  • barnslige motiver

tilbys og dermed er det siste utvalget ofte svært vanskelig. Alle som verdsetter et harmonisk, harmonisk bilde, bør jobbe sammen med sine avkom for å sikre at antall visninger ikke overstiger et visst nivå. Sikker: spesielt mindre barn, det er definitivt gøy å la av damp på grunnlag av en rekke bilder. Men de som gjør dette litt med forsiktighet, men skaper ofte litt bedre resultater. Her er det viktig å finne den rette blandingen.

Mal motivene sammen med barna dine!

klare pampoler enkle jobber gjør det gøy å leke med barna
Uansett om det er et enkelt bilde eller en kalender: Du kan alltid oppnå en veldig personlig berøring ved å tilpasse utskriften til Clear Stamps. I denne sammenheng elsker barna kunstnerisk å farge de forskjellige motivene eller gi dem glitterpartikler.
For at du skal kunne jobbe så rent som mulig, er det alltid tilrådelig, spesielt med mindre barn, å bruke noe større motiver. Disse har ofte også tilsvarende større områder og kan forbedres bedre. Bruk enten godt skarpe fargestifter eller litt finere feltpenn.

Den spesielle hit - bursdag invitasjoner med Clear Stamps

gratulerer med klare stempel, god ide for klistremerke for fødselsdag barn
Klare frimerker er for vakre for å nyte alene? Hva synes du om kunstig plassering av inntrykkene på barnas bursdag invitasjoner? Selvfølgelig bør ikke bare pynt, men også teksten på kortet være synlig her, men det er ingenting, for eksempel, for å skape en blomstrende vintreet på kanten eller å lage en komplett oversikt basert på enkle mønstre.
På denne måten kan barnet ditt også være fantastisk inkludert i utformingen av kortene, selv om det ikke kan skrives enda.
P.S.: I tillegg er bursdagsinvitasjoner adressert til voksne også svært effektive med ett eller annet Clear Stamp-avtrykk.

Lag en liten Clear Stamps-lager i barnehagen!

håndverk ideer med barn hva trenger du å lage frimerker selv og å bruke dem
Selvfølgelig, jo eldre barnet ditt blir, jo mer interessant blir det å oppdage håndverksverdenen selv. Så når du ikke bekymre deg lenger om det faktum at avkommet vil ta deler av slag i munnen eller stempel blekk kunne slikke på fingrene, er det ingenting å støtte selvstendig næringsvirksomhet i dette området ytterligere.
For at datteren din eller sønnen din ikke alltid trenger å be om nye motiver, er det fornuftig å lage en liten lager og studere det pent. På grunn av at frimerkene er selvklebende og ikke må limes kontinuerlig til akrylblokken, kan de lagres lett og plassbesparende.
Til dette formål er det tilrådelig å pakke filmene med Clearstamps i gjennomsiktige deksler og deretter legge dem i en mappe. Så barnet ditt vet alltid nøyaktig hvilke motiver som er plassert og kan jobbe selvstendig med dem.
Frimerker basert på ulike motiver stimulerer barnas fantasi. Opprettelsen av uavhengige bilder i form av hele landskap er like mulig her som forståelsen av samspillet mellom forskjellige farger og former. Hvis du er litt opptatt av denne spesielle stemplingsteknikken, vil du raskt innse at disse håndverket tilbehør ikke bare stimulerer barnets fantasi, men fungerer også som et ideelt tidsfordriv for nesten alle aldersgrupper.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map