Furnizați un apartament cu o cameră – funcțional și confortabil!

Furnizați un apartament cu o cameră – funcțional și confortabil!

Există, cu siguranță, o astfel de perioadă în viața fiecărui om atunci când este forțat sau în astfel de condiții să trăiască într-un apartament mai mic. Și când spunem "mai mici", noi înțelegem o singură cameră în care un student sau un demaror de carieră care nu are alte opțiuni ar putea trăi liber. Apoi, acest mic spațiu se transformă într-un teritoriu sacru în care ar trebui să combinați dormitul, gătitul, cititul, lucrul și relaxarea. Și toate acestea nu mai mult de 35 de anim², deoarece apartamentele standard cu o cameră sunt cu mult mai mari. Da, trebuie să recunoaștem, de asemenea, că înființarea unui apartament cu o cameră nu este o sarcină ușoară. Fiecare centimetru de spațiu trebuie folosit în mod semnificativ, iar apartamentul nu trebuie doar să rămână funcțional, ci și confortabil. Dar asta nu înseamnă că un apartament cu o cameră este greu de proiectat. Dimpotrivă! Dacă urmați câteva sfaturi utile, puteți să vă maximizați spațiul și chiar să creați ideea că încă mai aveți timp liber. Vedeți câteva idei despre cum să creați un apartament cu o cameră!

 Apartament cu o cameră, amenajat în 25 de idei

Există câteva elemente de care trebuie să vă asigurați că aveți un apartament cu o cameră: un pat, un dulap, un birou, o canapea și diverse dulapuri și rafturi de depozitare. Din moment ce aveți puțin spațiu, ar fi util să faceți un plan ferm de ceea ce aveți de fapt nevoie și de ce puteți face fără. Cu toate acestea, apartamentele cu o cameră nu sunt potrivite pentru a împlini toate visele voastre vii. Încercați să distribuiți cu atenție spațiul dvs. de locuit, astfel încât să fiți clar la început, ce mobilier se potrivește apartamentului dvs.

plan-studio-mobilier (2)


Plan-bedsitting-set

 Instalarea unui apartament cu o cameră: deciziile pentru mobilier

Cea mai importantă decizie pe care ar trebui să o luați este ce pat să cumpărați. Un pat gigantic nu este exact cel potrivit, reduce vizibil spațiul și astfel vă mănâncă spațiul liber. Ar fi chiar mai bine dacă patul ales oferă rafturi subțiri adecvate, un ecran și chiar un sistem de stocare. O canapea nu este întotdeauna cea mai bună idee dacă doriți să economisiți spațiu. Apoi, puteți permite un scaun care îndeplinește aceeași sarcină. Pungi de buzunar sau perne decorative se potrivesc frumos în apartamente mici, care nu numai că fac să arate atractiv, dar sunt, de asemenea, flexibile și ușor de mutat. O regulă de aur a apartamentelor cu o cameră sunt mobilierul 2 în 1, care sunt multifuncționale și practice.

bedsitting-set-1

bedsitting-set-2


bedsitting-set-4

bedsitting-set-5

bedsitting-set-8

bedsitting-set-9

set-bedsitting-11

set-bedsitting-talstatio-bucătar

set-bedsitting apartamente

set-bedsitting-wohnung12

apartament set-bedsitting-studio

apartament set-bedsitting-suedeză

set-bedsitting-mici-Aparment

Instalarea unui apartament cu o cameră: proiectarea insulelor de apartamente

Dacă doriți să creați o idee vizuală că aveți camere separate, este o idee grozavă de a pune pe covor unele covoare, creând zone complet diferite. Ecranele sau sistemele de raft merită, de asemenea, investiția. Dulapul din mijlocul apartamentului separă perfect dormitorul de cealaltă parte.

bedsitting-set-3

set-bedsitting-Alvhem-makléři-Interior

bedsitting-set-6

set-bedsitting-10

pat set-bedsitting

bedsitting-set paturi apartament

Sistem de pat set-bedsitting

set-minunat-o cameră-bedsitting-apartament-Freshome01

bedsitting-set-no-distribuitor spațiu

set-bedsitting-studio-apartament-2

set-bedsitting-suedez-proiect

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 8 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map