Noutăți despre proprietățile imobiliare și beneficiile portalurilor imobiliarilor

A fost nevoie de aproape 10 ani pentru ca piața imobiliară din Europa de Vest să se redreseze din criza economică. Investițiile de astăzi se apropie de volumul mare din 2007, rapoarte Financial Times - ziarele din Londra pentru finanțatori și brokeri.

Atras de perspectivele de creștere economică regională și profitabilitate atractivă, susținută cu bani ieftin de la Banca Centrală Europeană, au Finzmänner anul trecut 12, a investit 2 miliarde de euro în domeniul imobiliar din regiunea Europa de Vest. Este cu 40% mai mult decât în ​​2015, potrivit firmei de consultanță Colliers International.

Investițiile în imobiliare sunt din nou în creștere

Imobiliar: creșterea investiției în ultimii 10 ani în toată Europa de Vest

În prezent, mulți oameni se mută și sunt gata să vândă. Prețurile ridicate nu reprezintă un factor de descurajare pentru cei interesați. Un lucru important care are un impact asupra acestui lucru este rata scăzută a dobânzii a Băncii Centrale Europene. Acest lucru are un efect pozitiv cu două fețe. Pe de o parte, mulți investitori decid să investească în imobiliare, iar pe de altă parte, solicitanții își primesc împrumuturile imobile în condiții extrem de favorabile.

Drept urmare, portalurile imobiliare se dezvoltă foarte rapid astăzi. Site-ul german pentru statistici Statista oferă informații pentru căutare imobiliară în Germania. Potrivit informațiilor căutate în 2012, 55% dintre respondenții de pe portalul imobiliar Realty Mondială. Între timp, lucrurile arată diferit, iar portalurile ca Wunschimmo.de se bucură de o popularitate tot mai mare. Pentru a răspunde cât mai strâns nevoile clienților cât posibil, pentru a le oferi o căutare mai ușoară și opțiunea pentru o comparație a prețurilor, oferind în același timp furnizorii privați posibilitatea de a prezenta ofertele și să prezinte serviciile lor, acest portal se străduiește să fie un promotor de afaceri recompensa. Portalul este, de asemenea, în parteneriat direct cu portalurile imobiliar municipale. Pe de o parte, puteți găsi ofertele actuale pentru fiecare municipalitate din Germania - puteți căuta oferte în funcție de oraș, regiune sau provincie. Pe de altă parte, municipalitățile, cercurile provinciale și regiunile economice pot utiliza piața portaluri și imobiliare locale lor, terenuri și imobiliare comerciale vor prezenta proiectele lor pentru clienții potențiali. Se vorbește aici despre un schimb de informații coordonat, care are un efect pozitiv în trei sensuri - pentru cei care caută, pentru furnizorii privați și pentru comunități. Un alt punct pozitiv de menționat este faptul că portalurile imobiliar sprijină, de asemenea, creșterea regională (economică) în acest fel.

În plus față de oferta și compararea prețurilor în Germania, puteți obține, de asemenea, o imagine de ansamblu a prețurilor imobiliare rezidențiale și comerciale în străinătate pe portalul imobiliar. Datorită încercarea noastră de a simula o căutare on-line, sa constatat că nu contează dacă sunteți în căutarea pentru imobiliare în Germania sau în străinătate - locația este întotdeauna un factor important.

Cumpărați / comparați chirie în Germania între 1970 și 2015

Imobiliară: comparare infografică, cumpărare și chirie în Germania în ultimii 46 de ani

Specificațiile tabelului: Focus

Creșterea valorii imobilului rezidențial german din perioada 1970 - 2015 inclusiv și inflația exclusivă

Real Estate: diferențe în valoarea bunurilor imobile rezidențiale germane din ultimii ani, inflație

Specificațiile tabelului: Focus

Datorită serviciului extins oferit de portalul imobiliar, se poate vorbi despre el ca o prelungire a anunțurilor săptămânale în ziare. Odată cu dezvoltarea puternică a rețelelor sociale în ultimii ani, au apărut numeroase opțiuni de partajare a ofertelor în cadrul rețelelor. Ce alte beneficii oferă portalul de căutare imobiliară online? Oricine a căutat vreodată bunuri imobiliare cunoaște trucurile brokerilor și proprietarilor. Unul dintre cei mai cunoscuți dintre ei este că ei încearcă adesea să se potrivească cu un preț mai bun pentru ei înșiși. Datorită portalului imobiliar, vă puteți salva negocierile privind prețurile, deoarece furnizorii înregistrați lucrează cu prețuri fixe, care, cu toate acestea, se pot schimba în funcție de situația pieței. Astfel, părțile interesate își iau decizia mai repede: fie sunt de acord cu prețul de mai sus, fie pot continua să caute. În plus, portalul imobiliar modern funcționează și în beneficiul furnizorilor: pot găsi informații utile despre publicitatea online, sfaturi de marketing, informații infografice etc. În cele din urmă, se poate concluziona că utilizarea unui portal imobiliar bine dezvoltat este util pentru toate părțile.

Găsiți proprietatea dorită și cumpărați-o în condiții favorabile

Proprietate: Cercetați portalurile imobiliar și găsiți cea mai potrivită proprietate pentru dvs.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 60 = 61