Zodia din China: semnificație și proprietăți (Partea 2)

Zodia chineza: În prima parte a acestui articol, ne-am ocupat de istoria astrologiei asiatice și de punctele sale de plecare. Am prezentat primele șase semne chinezești (șobolan, bivol, tigru, iepure, dragon, șarpe), fiecare cu semnificația și caracteristicile lor.

În cea de-a doua parte a acestui articol, vorbim despre celelalte șase semne zodiacale din calendarul chinezesc. Partea 1 a articolului Zodia din China: semnificație și caracteristici puteți găsi aici.

Calul Zodiac din China: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Calul zodiacal chinezesc, prosperitate, minte, rabdare, cal de foc


Este caracteristic pentru reprezentanții acestui semn zodiacal că arată bine, poartă haine de bun gust și au bunele maniere. Caii profită de bogăția străină în avantajul lor. Sunt adesea de succes în politică și relații publice, dar nu sunt la fel de inteligenți cum pare - lucru pe care îl descoperă despre ei înșiși, înainte ca ceilalți să o cunoască. Îi place să ofere discursuri publice. Caii au minte și au mâini inteligente. Oamenii, născuți sub semnul zodiacal al calului, sunt mai flexibili decât cei inteligenți. Ei nu au încredere în ei înșiși. Cu sânge fierbinte, își pierd repede răbdarea și astfel renunță la roadele eforturilor lor. Caii născuți ca niște cai sunt egoiști, îi zdrobesc pe alții care stau în calea lor, fără remușcări. Prin caracter, ei sunt independenți și acționează pe propriile lor capete fără a asculta vreun sfat extern. Ei sunt harnici și manipulează bine banii. Adesea starea de spirit variază. Este tipic pentru ei că se plictisesc cu ușurință - indiferent dacă e vorba de muncă sau despre dragoste. Din acest motiv, adesea au nevoie de un nou început.

Este de remarcat anul calului de foc (1906, 1966, 2026 etc.), care are loc la fiecare 60 de ani. Este deosebit de nefavorabilă pentru toți cei născuți sub semnul calului. Aceasta amenință nenorocirea, bolile și dezastrele.

Zodia din China: ciclul de 60 de ani

Zodiacul chinezesc: Masa 60 de cicluri, semn zodiacal

Sursa: Wikipedia

Născuții de cai sunt reprezentativi. Ei iubesc spectacole, concerte, întâlniri, competiții sportive și toate, combinate cu prezența multor oameni în același loc. Ei sunt buni cu complimente, vesel, grijuliu, simpatic și bucurându-se de o popularitate. Succesele lor în politică le dau sentimentul de satisfacție. Sunt capabili de muncă fizică. În realitate, ei nu au încredere în ei înșiși, dar nu este dificil pentru ei să demonstreze o înaltă stima de sine. Ei dau cu ușurință mâniei lor, care este adesea nesăbuită.

În relațiile cu sexul opus, ele prezintă deseori slăbiciune. Din cauza iubirii, sunt gata să arunce totul și toată lumea. Pasiunea calului iubit este atât de puternică încât este indiferentă față de ceilalți. Din acest motiv, adesea se confruntă cu eșecuri în viața sa. Dacă calul reușește să-și înăbușe slăbiciunea, va avea o viață fericită. Partenerii potriviți pentru relațiile sale de dragoste sunt oile, tigrul și câinele, șobolanul pe care trebuie să-l evite.

În prima lor fază de viață, caii sunt destul de neliniștiți. În timpul tinereții, au tendința de a evita reuniunile familiale, iar acest lucru nu merge fără inconveniente.

Reprezentantul celebru al calului zodiac chinez: Cicero, Roosevelt, Nikita Hrușciov, Muammar Gaddafi, Paul McCartney.

Zodiacul chinezesc: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Capra zodiac chinez, artist, pesimist, moody, nedisciplinat

Elegant, artistic și îndrăgostit de natură, oile ar putea fi cel mai fermecător dintre toți zodiacii chinezi dacă nu ar fi atât de capricioși și pesimiști. Reprezentanții Zodiacului nu sunt niciodată mulțumiți de soarta lor. Ei nu au sentimentul de timp și intârzie întotdeauna, sunt oameni dezorientați și nedisciplinați. Cu starea de spirit, oile îi pot dezamăgi pe ceilalți în mediul său. Cu toate acestea, el reușește să devină popular cu ceilalți, dacă acesta este în interesul lui. Oile sunt atrase de religie, misterioasă și supranaturală. Este ascultător și, din acest motiv, nu va fi nici conducător, nici câștigător al vieții. Dacă este sub influență bună, poate să strălucească într-o oarecare măsură și chiar să reușească. Viața sa sentimentală este prea neliniștită. Oile nu au nici un sentiment de responsabilitate. Ei au un gust bun și sunt talentați.

Ei devin specialiști buni. Ei fac o treabă excelentă de calificare tehnică și artistică. Sunt inteligenți, dar nu joacă niciodată prima vioară. Și în unele cazuri, asta e important. Ființa voastră imaginativă are nevoie de o voință străină și mai puternică.

Oile sunt semne zodiacale. Născut sub acest vis zodiacal de viață pașnică, căsătorie și bogăție. Ei devin adesea mari artiști sau scriitori. Acești oameni nu sunt comercianți buni. Ei vorbesc prea repede sau prea încet, greoaie și se exprimă metaforic.

În cazuri nefavorabile, tind să-și pună capăt vieții.

Când vine vorba de îmbrăcăminte, de bucătărie, de confort și de bun gust, ele nu sunt nici una. Îi place să rămână în contact cu artiștii.

Viața de dragoste a oilor este furtunoasă și adesea plină de probleme. Partenerii de dragoste cei mai potriviți pentru ea sunt iepurele, porcul și calul. Capriciul oilor va îngădui iepurele, porcul îl va purta cu răbdare și calul egoist nu o va observa. Relațiile de dragoste cu o altă oaie, câinele și bivolul sunt sortite eșecului.

Succesul dorit este atins de oaie în a doua fază a vieții.

Oameni celebri, născuți sub semnul zodiacului: Laurence Olivier, Miguel de Cervantes, Honoré de Balzac, Gustave Flaubert, Benito Mussolini, Mick Jagger.

Monkey: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Maimuțele au un simț al umorului, sunt amuzante, fermecătoare, jucăușe


Maimuțele au un puternic simț al umorului și sunt foarte amuzante. Sunt intelectuali și oameni bine dezvoltați, înțeleg totul și sunt interesați de tot. Ele sunt imaginative și originale, cu modele de gândire obișnuite, astfel încât să poată găsi o soluție pentru fiecare problemă. Ei au o minte sănătoasă și capacitatea de a înșela pe alții. Ei nu ezită să angajeze pe alții în intrigi și chiar să mintă atunci când sunt siguri că vor rămâne nepedepsiți. Indiferent ce fac ei, oamenii din jurul lor nu se îngrijorează pentru că maimuțele au mult farmec. Unul dintre defectele lor este că sunt volatile și prea expansive. Umorul ei, totuși, echilibrează totul.

Maimuțele sunt cele pe care le primești de multe ori sufletul societății apeluri. Ei sunt inteligenți și trădători, dar și politicoși și dispuși să servească. În același timp, ei sunt și ei egoiști. Ei ascund părerea lor rea față de ceilalți și se simt mai mult decât ei. Maimuțele sunt curioase, au citit mereu totul, știu totul și rămân cu tot ceea ce se întâmplă în lume. De obicei, sunt bine educați, au o memorie bună, amintesc multe detalii mici. Sunt extrem de inventivi. Ei au capacitatea de a păcăli pe alții.

Maimuțele nu sunt lipsite de calificare diplomatică. Puteți evita situații complicate. Sunt carieriști și au întotdeauna ocazia și motivele să profite de toate oportunitățile. Deși sunt chemați și înșelătoare, reprezentanții altor zodiac-i chinezi își caută companiile pentru înțelegerea lor. Reprezentanții acestui zodiac sunt în plină desfășurare și sunt foarte inteligenți în legătură cu tranzacțiile financiare. Ei sunt muncitori excelenți în toate domeniile, pentru care sunt necesare înțelegeri și informații. De obicei, ele au succes în multe domenii: politică, diplomație, comerț, industrie. Dacă își urmează vocația, ele devin întotdeauna celebre.

Oamenii, născuți în Anul Maimuței, de obicei nu au noroc în dragoste. Sunt pasionați, se îndrăgostesc foarte ușor, dar devin foarte repede saturați și încep să caute o nouă dragoste. Cele mai bune parteneriate sunt maimuțele cu reprezentanți ai personajelor dragonului și șobolanilor. În relațiile lor cu oile, ele sunt instabile. Relațiile de dragoste cu tigrii ar trebui evitate.

Reprezentanți celebri: Leonardo da Vinci, Federico Fellini.

Hahn: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005

Horoscopul chinezesc, 2017 este anul cocoșilor, care cocoșă

2017 este anul cocoșului, potrivit calendarului chinezesc. Oamenii născuți într-unul dintre anii menționați mai sus sunt deschisi și informali, nu iubesc pe nimeni și nu spun ceea ce gândesc, adesea gândiți ca oameni bruți, chiar agresivi. De fapt, ei sunt extrem de cinstiți, acum au abilități diplomatice. Robinetele sunt aparent excentrice. Desigur, le place să fie observate de alții și să le ofere aspectul și hainele lor, adesea prea excentrice, de o mare importanță. În realitate, ele sunt foarte conservatoare. Sunt mari mouthers și chatterboxes, dar sunt drăguți cu ceilalți. Alți oameni sunt atrasi de dorința lor de a face mai multe lucruri decât pot. Cocoșii muncesc din greu, au un talent pentru munca peisagistică și sunt plini de idei.

În unele cazuri, deschiderea lor este o manifestare a egoismului. Ei sunt indiferenți față de vulnerabilitatea altor oameni, atât de mulți cred că nu ar trebui să fie cruțați cocoșii. Una dintre caracteristicile lor este că ei cred că au întotdeauna dreptate și știu totul. Ei privesc, vis, imaginați-vă că sunt eroi. Dar asta se întâmplă doar în cercul familiei. Uneori, privirea lor devine lenea pură. Cei născuți ca cocoși vorbesc din ce în ce mai mult decât pot face.

Acești oameni sunt curajoși și îndrăzneți într-o asemenea măsură încât își riscă viața cu un zâmbet în jurul gurii lor. Depun sarcini care nu sunt în puterea lor și, după eșecul inevitabil, rămân dezamăgite.

Anul poporului născut în cocoșă ar trebui să lucreze mult pentru a-și câștiga existența. Dar dacă lucrează într-o zonă favorabilă, ei vor atinge prosperitatea dorită. În cazul în care se dau la lenea și infatuarea, ei devin acei "filozofi" care scot în gunoaie și încearcă să atragă atenția societății. În cele mai multe cazuri, ele se realizează în domeniul agriculturii și în ocupații care au legătură cu alte persoane. Adesea robinetele sunt supuse unor riscuri financiare. Pentru o mare parte dintre ei, cuvintele faliment și dezastru au o dimensiune financiară. Dintre oamenii născuți ca cocoși, niciodată nu devin economiști buni.

Robinetele sunt cuceririle dragostei dificile. Tipic de bărbați este că le place să se ocupe de femeile care le acordă atenția lor deplină și le judecă. Cocoșii de sex feminin se simt bine în compania altor femei și preferă ocupații în care predomină reprezentanții femeilor. În cele trei faze ale vieții, robineții și eșecurile din zona financiară și din zona de dragoste. Calea ei se extinde dincolo de sărăcie și bogăție, peste dragostea ideală și cele mai dezgustătoare remarci. La vârsta ei devin fericiți.

Cei mai buni prieteni ai cocoșilor sunt bivolul, dragonul și șarpele. Iepurele îi aduce suferință, iar trăirea împreună cu un alt cocoș este pur și simplu insuportabilă.

Reprezentanți celebri ai zodiacului: Marie de Medici, Richard Wagner, Salvador Allende, Roman Polanski, Juan Carlos I Regele Spaniei.

Câine: 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

horoscop chinez, câine, câine zodiacal, păr lung

Sincer și loial, câinele are un sentiment sofisticat de datorie. El combină cele mai nobile trăsături de caractere. Câinele rareori atrage atenția, dar nimeni nu este un ascultător mai bun decât el. Fidelitatea lui poate ajunge la nivelul de negare a sine. Reprezentanții acestui semn stelar sunt gata să facă orice pentru prietenii lor. Ei au un caracter agitat, sunt întotdeauna în gardă și sunt extrem de persistenți. Filozofii și moralistii, câinii respectă în mod respectuos toate companiile din viața lor. Ei sunt bastoane care deseori își retrag banii și confortul, dar întotdeauna rămân în conformitate cu idealurile lor. Astfel de oameni devin avocați buni, oameni de afaceri și educatori.

Câinii rareori își exprimă sentimentele. Nu se opresc la nimic și știu exact ce vor. Sunt adesea cinici și adesea critică. Sunt pesimiști care nu au așteptări în viață.

Cei nascuti in anul cainelui actioneaza curajosi impotriva nedreptatilor. Chiar și cea mai mică nedreptate trezește un sentiment de insuportabilitate în ele. Sunt sceptici cu un simț al umorului. Când vine vorba de sentimente, se pare că sunt reci, dar această impresie este înșelătoare. În ciuda acestor deficiențe, au o serie de trăsături nobile precum loialitatea, loialitatea, onestitatea, simțul datoriei. Nici nu le place să împărtășească detalii despre viața lor cu alții, nici să audă de la alții. Comentariile dvs. sunt simple. Uneori le este greu să găsească cuvintele potrivite. Aproape nu-i pasă de bani. Sunt generoși și neegoși.

Reprezentanții câinelui zodiac chinez sunt lideri buni, preoți, oficiali sociali și educatori. În ceea ce privește dragostea, ei sunt idealiști. Ei sunt credincioși și rezonabili. Cei mai buni parteneri de dragoste pentru ei sunt caii, iepurii și tigrii. Ei se înțeleg bine cu iepurii și cu caii, cu tigrii pe care îi pot experimenta multe aventuri, dar și o luptă dramatică în numele justiției. Nu există combinații bune cu oile și cu balaurul.

Porc: 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Zodiac porc, flori, coada rotunda, portbagaj mare

Porcii aduc pace. Ele sunt sensibile și galante. Porcii sunt parteneri de conversație plăcut și parteneri sexuali buni. De obicei, sunt prietenoși și cu inimă deschisă. Persoanele cu acest semn stelar sunt strategi, se duc la tot felul de jocuri și nu se agită dacă pierd jocul. Reprezentanțele feminine ale porcului zodiac sunt gospodine bune, le place să dea daruri și să aibă un caracter plin de viață. Se pare că dau naștere, dar în spatele caracterului calm sunt voința și puterea puternică. Rezonabili și muncitori, muncesc fiecare profesie, dar au un talent pentru literatură. Porcii au prieteni pentru care sunt deosebit de dispuși să sacrifice, dar de multe ori rămân dezamăgiți de ei.

Oamenii născuți în anul porcului au un caracter virtuos și sunt foarte dispuși să servească. Ești un pic naiv și lipsit de apărare. Ei nu sunt trădători și puteți avea încredere în ei complet. Ei nu au atât de mulți prieteni, dar ei le au pentru o viață. Femeile le place să organizeze petreceri, deoarece sunt gospodine bune. În plus, sunt și mame bune.

Cei nascuti ca porci nu intra in conflict nici cu oamenii care ii iubesc. Unul dintre defectele pe care le are este relația lor cu igiena. De asemenea, ei își pun întrebări nenumărate și analizează dacă au acționat cu onestitate într-o anumită situație. Aceștia sunt extrem de cinstiți într-o asemenea măsură încât își dezactivează adversarii. Dacă uneori mint, este doar o reacție de apărare. Ei nu vorbesc des, dar când o fac, ei întotdeauna epuizează subiectul. Ei sunt intelectuali care suferă de cunoaștere. Reprezentanții semnului zodiacesc mult și sunt bine informați. În spatele figura ei blândă este un personaj puternic. Porcii fac tot ce pot pentru a-și îndeplini datoria. E nevoie de mult timp pentru a lua o decizie, dar, odată ce se întâlnește, nu există nimic care să îi împiedice să o completeze.

Un parteneriat de dragoste potrivit pentru porci este acest lucru cu iepurii. Ar trebui să ai grijă de șerpi, pentru că ei folosesc adesea porcii. Oile o hărțuiesc. În unele cazuri, pot deveni prieteni buni cu dragoni.

În prima lor fază de viață, porcii sunt relativ relaxați, în a doua fază, ei vin împreună cu probleme familiale.

Reprezentanți celebri: fondatorii dinastiei de milionari Rothschild, John D. Rockefeller, Henry Ford, Ernest Hemingway, Françoise Sagan, Woody Allen.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =