Ochelari de modă ca accesorii de modă

Ochelari de modă ca accesorii de modă

afișa


Ochelarii de protecție au fost de mult mai mult decât un ajutor vizual, au un stil, sunt purtați ca o declarație de modă sau personaj. Acest lucru este valabil atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Pentru a găsi ochelarii potriviți, trebuie să fiți atenți la câteva lucruri. Ce sunt acestea, veți afla în acest post.

modele decorative de ochelari doamnelor elegant design colorat


Ochelarii ca element central al unui stil

La Săptămâna Modei din Berlin, în ianuarie 2017, a devenit evident că ochelarii din compoziția unui costum de designer ocupă tot mai mult spațiu. Alte accesorii, cum ar fi curelele sau pungile, joacă, de asemenea, un rol important. Mulți oameni de astăzi au chiar mai mult de un model de ochelari la domiciliu pentru ao combina în culoare sau cu ocazia potrivită pentru tinuta.

Ochelari de soare elegant și modern, care se încadrează în două nuanțe

Modele actuale pentru ochelari

În 2017, fluturele pentru ochelari sau Cateye au un rivival. Ea a fost foarte populară, mai ales în anii 1970 și va dori acum să poarte din nou. Formele rotunde sunt, de asemenea, la modă, unele chiar și așa-numitele ochelari "supradimensionați". Cadrele de cadre supradimensionate devin un ochi-capturare în față. Podul dublu, adesea în combinație cu ochelarii de soare aviator, pune de asemenea accente noi. Cadrele minimaliste din tonurile metalice de aur și argint sunt simple și elegante.

Ochelari de soare clasic pentru ochelari de soare

Onlineshop sau optician staționar

Nu numai opticienii locali au o mare selecție de modele. Din ce în ce mai multe magazine online permit producerea de ochelari prin click-ul mouse-ului. Magazinele digitale scor, de obicei, cu prețuri scăzute, în timp ce cele staționare scor cu un serviciu cuprinzător la fața locului. Cheia pentru a decide unde să cumpere ochelari depinde de o serie de factori. Pe site-ul Blickcheck veți găsi un rezumat al avantajelor și dezavantajelor acestor două opțiuni pentru cumpărarea ochelarilor.

ochelari de protecție pentru femei cu cadru negru


Imagine: © istock.com / Rohappy

Caracterul + forma fetei = ochelari

Deoarece există atât de multe forme și culori pe ochelari, alegerea modelului potrivit poate fi uneori destul de dificilă. Personalitatea personală joacă un rol important: esti mai mult de tipul vizibil? Apoi poți purta ochelari strălucitori. Ești mai rezervat și mai liniștit? Apoi, un model subtil ar fi mai potrivit pentru tine. În plus, forma feței decide asupra formei potrivite a ochelarilor. În mod similar, ar trebui să luați în considerare dimensiunea și distanța dintre ochii dvs., precum și forma și lungimea nasului atunci când alegeți. Oferiți-vă timp suficient și încercați mai multe modele. În cele din urmă, veți purta accesoriul la modă în fiecare zi.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

23 − = 13

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map