Opprette hjemmekontor – dette er hvor effektivt arbeid og digital nettverk fungerer

Opprette hjemmekontor – dette er hvor effektivt arbeid og digital nettverk fungerer

Internett gjør livet komfortabelt på mange måter. Dette betyr også at nettverk kan gjøre arbeid på et kontor i sitt eget hjem mye lettere enn før. Du kan kommunisere med kollegaer og samarbeidspartnere i sanntid via chat, delta på møter live via videotelefoni, og del filer med andre i skyen med ett klikk. Som et resultat er det ikke lenger nødvendig å være på kontoret, som tidligere, og i stedet kan du jobbe komfortabelt hjemmefra. Dette er spesielt nyttig for mødre og fedre, men også for bedrifter som kan gjøre uten store forretningslokaler ved å jobbe hjemme. Men for å kunne jobbe optimalt og effektivt på hjemmekontoret krever en viss mengde utstyr.

Hvordan ser et passende anlegg ut?

hjemmekontor set-oransje-elements-for-mer-kreativitet

Uansett om et eget rom eller bare en nisje i stuen er tilgjengelig for kontoret i ditt eget hjem, er det viktig å ha en hyggelig atmosfære. Dette skyldes hovedsakelig møbler, som bør best holdes i lyse farger og høy kvalitet. Ingen liker å jobbe på et rystet skrivebord. Fargene på veggene og teppet sikrer også en positiv arbeidsatmosfære. For eksempel er grønn god for hjemmekontoret fordi den har en beroligende effekt uten å gjøre deg sliten. Oransje og fiolett anbefales også fordi de gir styrke og vitalisere eller fremme besluttsomhet og kreativitet. I denne sammenheng må den riktige belysningen nevnes, som også kan bidra til tretthet og dermed sikre effektiv arbeid. For å spare strøm på solfylte dager, anbefales det å sette opp skrivebordet i nærheten av et vindu. Et passende tillegg til dagslyset er anhenglyset, som gir direkte lys ovenfra direkte over arbeidsplassen. Selv en gulvlampe gjør dette mulig og kan også endres individuelt hvis det har en justerbar lysarm.
I tillegg spiller en tilbake-vennlig sitteposisjon en viktig rolle for trivsel, som oppnås med et høydejusterbart skrivebord og en lignende kontorstol. Dette bør også rotere og være rullbar.

Hva er nødvendig for hjemmekontoret?

Interessante-ideer-hjemmekontor satt opp

Bortsett fra arbeidsplassen krever effektivt arbeid visse kontorutstyr, som hovedsakelig inkluderer en datamaskin. Det er praktisk å velge en notatbok, fordi dette også lett kan tas til kundeavtaler eller på forretningsreiser. Det er også viktig å være en Internett-ruteren, som er en viktig forutsetning for nettverk med kunder, kolleger og samarbeidspartnere, samt en skriver. Det er mest mulig å velge en multifunksjonsenhet som er faks, kopimaskin, skanner og skriver i en. På den ene siden sparer dette kostnader sammenlignet med enkeltkjøp, og på den annen side sparer du plass fordi bare en enhet må være på hjemmekontoret. I tillegg anbefales det at skriveren er Wi-Fi-kompatibel slik at brukeren kan få tilgang til den trådløst med ulike enheter, for eksempel bærbar PC, nettbrett og smarttelefon.
Et annet alternativ er en skriver som støtter Google Cloud Print. Dette er en tjeneste som fungerer som Apples AirPrint. Imidlertid, for tjenesten til Google, må ikke skriveren og enheten som utskriftsjobben sendes, være på samme nettverk. I stedet sendes filene over nettet. Dette gjør det mulig for brukeren å starte en utskriftsjobb mens du er på farten, for eksempel når han nettopp har vært på en kundeavtale. Google Cloud Print-funksjonalitet tillater også at flere brukere får tilgang til den samme enheten fra forskjellige steder.
Nødvendig for bruk av denne tjenesten er en Google-konto, der skriveren kan slippes ut. I tillegg er det også mulig å autorisere ulike brukere.

foto hjemmekontor satt opp printer_ID

Hvilke skrivermodeller passer?

Hvis du kjøper en ny skriver til hjemmekontoret, bør du sørge for at den er merket tilsvarende for å bruke Cloud Print.
Egnede skrivere er for eksempel:

  • HP ePrint-modeller
  • Kodak-serien: Hero, Office Hero, ESP C310, ESP Office 2100
  • Enkelte enheter fra Epson, Canon, Dell, Brother, etc.

Hvis modellen er Google Cloud Print, kan den medføre et annet viktig krav - den permanente tilkoblingen til Internett. Dette er viktig for at tjenesten skal brukes i det hele tatt. Når grunnleggende er på plass, kan Cloud Print brukes umiddelbart etter registrering av skriveren. For sikkerhet, blir dataoverføringen via HTTPS Internett-tilkobling slettet umiddelbart etter sending.
For å kunne bruke tjenesten på mobile enheter, for eksempel en smarttelefon eller nettbrett, må en app lastes ned. En variant er samme app for Google Cloud Print selv, som er gratis. Videre er alternativer som PrinterShare, Ease Print eller PrintCentralPro (iOS) tilgjengelige, men de koster noen få euro.

hjemmekontor set-møbler-og-printer

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 66 = 75

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map