Cool DIY-idee: meubels gemaakt van auto-onderdelen!

Cool DIY-idee: meubels gemaakt van auto-onderdelen!

Terwijl vrouwen geïnteresseerd zijn in schoonheid en mode, geven mannen hun tijd aan de auto's. :) Deze voertuigen hebben een diepe betekenis en wekken sentimentele gevoelens op bij de vertegenwoordigers van het mannelijke geslacht. "Mijn auto, dat ben ik". Mannen houden ervan om geassocieerd te worden met hun gave auto en besteden daarom veel tijd aan het verzorgen van de machine. Het creëert een bijna vriendelijke relatie die het vooral moeilijk maakt om afscheid te nemen van de oude en onnodige auto. Maar er is een manier om de auto goed te gebruiken, zelfs nadat de gebruikstijd is verstreken. Hier komt de verrassing: je kunt de auto-onderdelen veranderen in meubels!

Origineel uitziende meubels gemaakt van auto-onderdelen!

desk-meubels-van-car-sharing-making


Bron: Martin Schlund

Een absoluut briljant idee. Wist je dat er in Duitsland eigenlijk een man is die zich beroepsmatig bezighoudt met het ontwerpen van automeubels? Martin Schlund, de enige ontwerper van automeubels die in Duitsland kan leven, heeft van zijn passie een carrière gemaakt. Nu maakt hij allerlei soorten automeubels: van bedden en sofa's tot objecten zoals lampen en toetsenborden. Wat maakt het individuele automeubilair zo speciaal? Door het hele ontwerp! Elk ontwerp is uniek. Een automeubel wordt gebouwd volgens de specifieke wensen van de klant, zodat het uiteindelijk aansluit bij het karakter van het appartement en de persoonlijkheid van de bewoner weerspiegelt.

Hier is een grote plank boven het bed:

aantrekkelijke auto-meubels-cool-design-shelf-on-the-bedden

Bron: Martin Schlund

Nog interessanter is misschien dat u het onderwerp "DIY" tegenkomt. Favoriete objecten uit oude auto-onderdelen halen zou een echte uitdaging voor je kunnen zijn, toch? In zijn e-book geeft Martin Schlund 5 doe-het-zelf-instructies voor individuele stukken, zoals flesopener, pistongarderobe en bijzettafel.

Wandklok met een unieke uitstraling

interessante-panden-from-car-sharing-wandklok

Bron: Martin Schlund

Het boek biedt ook gedetailleerde informatie over automeubilair. U maakt kennis met de historische achtergrond en de filosofie van het ontwerpen van auto-meubelen, evenals met de verschillende soorten automeubels. De meesterwerken die gemaakt zijn aan het einde van het remodelleerproces zijn echte blikvangers!

Dit is eigenlijk een tafel!

a-table-of-car sharing-made-zeer-interessante


Bron: Martin Schlund

Al deze voorbeeldfoto's, die we u in het artikel laten zien, zijn slechts een kleine selectie van handgemaakte auto-meubels. Vele andere varianten zijn denkbaar. Het omzetten van een auto in een meubelstuk is gebaseerd op menselijke creativiteit. En menselijke creativiteit kent geen grenzen.

Vreemd model van de onderdelen van de bureauauto:

aantrekkelijke auto-meubel-desk

Bron: Martin Schlund

key Board

key board-interessante-design autodelen off-

Bron: Martin Schlund

Tot slot willen we u een kleine tip geven. Zelfs als u vastbesloten bent om een ​​meubelstuk te kopen, bespreek dit dan eerst met uw vrouw. :)

kreattives-design-by--kast made-auto-aandeel

Bron: Martin Schlund

bron: Chastite.com

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 34 = 40

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map