Cool DIY idea: Pohištvo iz avtomobilskih delov!

Cool DIY idea: Pohištvo iz avtomobilskih delov!

Medtem ko so ženske zainteresirane za lepoto in modo, moški dajejo svoj čas avtomobilom. :) Ta vozila imajo globok pomen in spodbujajo sentimentalna čustva pri predstavnikih moškega spola. "Moj avto, to sem jaz". Moški radi povezujejo s svojim hladnim avtomobilom in zato veliko časa skrbijo za stroj. Ustvarja skoraj prijazno razmerje, zaradi česar je še posebej težko, da bi se poslovil od starega in nepotrebnega avtomobila. Ampak obstaja način, kako dobro izkoristiti avto tudi po poteku uporabe. Tu prihaja presenečenje: avtomobilske dele lahko spremenite v kos pohištva!

Izvirno videti pohištvo iz avtomobilskih delov!

desk-pohištvo-od-avto-delitev odločitev


Vir: Martin Schlund

Popolnoma briljantna ideja. Ali ste vedeli, da v Nemčiji dejansko obstaja človek, ki se strokovno ukvarja z načrtovanjem pohištva za pohištvo? Martin Schlund, edini oblikovalec avtomobilskih pohištva, ki lahko preživi v Nemčiji, je svojo strastjo spremenil v kariero. Sedaj izdeluje avtomobilsko pohištvo vseh vrst: od postelj in zofe do predmetov, kot so svetilke in tipkovnice. Zakaj je posamezno pohištvo tako posebno? Skozi celoten dizajn! Vsak dizajn je edinstven. Avtomobilsko pohištvo je zgrajeno glede na posebne želje kupca, tako da se na koncu prilega osebnosti stanovanja in odraža osebnost rezidenta.

Tukaj je velika polica nad posteljo:

privlačen avto-pohištvo-kul-design-police-on-the-posteljna

Vir: Martin Schlund

Še bolj zanimivo, boste morda našli temo "DIY". Izvajanje najljubših predmetov iz starih avtomobilskih delov bi lahko bil pravi izziv za vas, kajne? V svoji e-knjigi Martin Schlund daje 5 do-it-yourself navodila za posamezne dele, kot so odpirač za steklenice, garderobna omara in stranske mize.

Zidna ura z edinstvenim videzom

zanimivih lastnosti ustrezajo-od-avto-delitev, stenska ura

Vir: Martin Schlund

Knjiga vsebuje tudi podrobne informacije o avtomobilskem pohištvu. Seznanite se z zgodovinskim ozadjem in s filozofijo oblikovanja pohištva za avtomobile, kot tudi z različnimi vrstami avtomobilskih pohištva. Umetnice, ki so nastale na koncu procesa remodeliranja, so resnično privlačne!

To je pravzaprav miza!

a-tabela-of-car delitev-je-zelo zanimivo


Vir: Martin Schlund

Vse te vzorčne slike, ki vam jih pokažemo v članku, so le majhen izbor ročno izdelanega avtomobilskega pohištva. Možne so mnoge druge variante. Pretvarjanje avtomobila v kos pohištva temelji na človeški ustvarjalnosti. Človeška ustvarjalnost ne pozna meja.

Čuden model iz delov mize:

privlačen avto-kos pohištva-mizo

Vir: Martin Schlund

ključ svet

tabla za ključe-zanimivo-car design delež off

Vir: Martin Schlund

Nazadnje, želimo vam dati malo konice. Tudi če ste odločeni kupiti kos pohištva za avtomobile, najprej razpravljajte o ideji s svojo ženo. :)

kreattives-design-by-omaro-iz-auto-osnovnega

Vir: Martin Schlund

vir: Chastite.com

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

90 − 88 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map