Coafura moderna cu bucle, facuta usor

Coafura moderna cu bucle, facuta usor

Motto-ul de styling din acest sezon este cu siguranță: varietate! Pentru că poate fi simplu și elegant, dar la fel de natural, casual sau jucăuș. Și nu numai atunci când vine vorba de îmbrăcăminte sau accesorii, dar mai ales atunci când coafura. În acest an neterminata, Bob, Pixie sau sub sunt, prin urmare, în plus față de parul drept, se taie în primul rând bucle superbe și valuri din nou, în mod clar. Romantic și atemporal, acest punct culminant senzualitate de sex feminin si da parului un leagăn seducatoare. Experții și oamenii laici sunt destul de unanimi în legătură cu acest lucru.

Deci, feriți-vă de păr curat! Poți să-ți faci relaxarea naturală. Aparatele de îndreptat părul pot rămâne mai mult în dulap, iar produsele de păr netezite vor fi de asemenea mult mai puțin utilizate. Lăsați-vă să vă descurcați efectul senzual, neimărit al părului și impresionați pe toată lumea din jurul vostru!

Mama Natura nu ți-a adus bucle frumoase? Nu vă faceți griji deloc! Cu ajutorul instrumentelor potrivite puteți crea bucle și valuri la modă, chiar și în păr foarte drept.


Perm a fost ieri, acum se numește fier curling!

Din fericire, buclele nu trebuie neapărat să se facă cu un val permanent, dar cu multe alte instrumente de styling care transformă ușor părul într-o buclă uluitoare. Desigur, puteți folosi și încălzitoarele vechi vechi sau papilotul colorat amuzant în coafura dvs., dar nimic nu se compară cu un fier curling de înaltă calitate. În retailerul specializat în frizerie sau online, veți găsi o gamă largă de bucle de bună calitate, care sunt, de asemenea, destul de ușor de manevrat. Cu puțină practică, veți fi în curând capabili să vă faceți curse frumoase în cel mai scurt timp.

Cum se utilizează fierul curling ...

Forma și mărimea fierului curling sunt de o importanță fundamentală. În funcție de tipul de bucle care doriți să aveți, puteți opta pentru fierul drept. Cel mai bine este să alegeți tijele de încălzire care sunt în formă conică sau pot fi cumpărate cu atașamente multiple. Acestea vă oferă posibilitatea de a forma bucle și valuri mai mari, precum și mai mici. În plus, pentru începători este recomandat să preferați un fier de curling cu clemă integrată. Acestea sunt mult mai ușor de manevrat.

Pentru a vă proteja părul în timpul modei, ar trebui să acordați atenție protecției termice adecvate, în orice caz, pe o acoperire adecvată a tijei de încălzire. Ceramica, Titanium Ceramics și Nano Titanium sunt unele dintre opțiunile cele mai eficiente și recomandate de a alege.

Acum separați câțiva pași simpli de coafura de vis cu bucle frumoase ...

Mai întâi, răspândiți spuma curlată în păr și masați bine. Începeți prin pulverizarea firelor unul după altul cu scutul termic și apoi răsuciți fierul curling. Începeți și faceți-vă drumul înapoi. Întoarceți și dezactivați fiecare componentă. După ce ați terminat toate firele, răsuciți ușor înainte și agitați-vă părul relaxat. Apoi puteți presăra buclele cu un pic de pulbere de volum, mai întâi pe inserarea părului și apoi ușor pe lungimi. Masați ușor. Fixați cu un spray de păr adecvat. Gata!

Buclele și valurile realizate cu îndemânare pot fi personalizate arbitrar. În funcție de starea dumneavoastră de spirit, puteți purta părul deschis, semi-deschis sau într-un updo ocazional.

Coafuri coafura se potrivesc fiecare lungime, culoare și stil. Cu toate acestea, cu părul lung și lung, umflaturile și valurile reprezintă modalitatea perfectă de a vă exprima eleganța romantică și pasiunea seducătoare. Blonde sau accente roșii în păr dau mai multă coafură și veți deveni imediat capcanul ochilor, indiferent de unde apare.

Distrează-te curling și să fie în această vară "tentant" cu hairstyling de alegerea ta!


1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 30 = 35

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map